Ce conține acest articol

Descoperă Sricam SH039B Plus SriHome, camera ip wireless exterior rotativă 5MP ideală pentru supraveghere video a locuinței tale.

Cu rezoluție UltraHD 4K, viziune nocturnă color, detectare mișcare, și conectare ușoară la telefon/PC, această cameră oferă siguranță și liniște. Află mai multe despre funcțiile sale avansate și cum să protejezi eficient casa ta.

1

Camera IP și PTZ pentru supraveghere rotativa exterior, night vision color, senzor de miscare, rezistenta la apamodel : SRICAM PLUS SRIHOME 

Cea mai cumpărată pe Emag
 • Rezolutie 5MP UltraHD 4K
 • Vedere pe intuneric color atunci cand sunt aprinse ledurile cu lumina alba!
 • 2 leduri lumina, 4 leduri IR, inclusiv 2 leduri cu lumina rosie-albastra pentru alarma, sunt integrate în această cameră de supraveghere wireless
 • Inregistrare card microSD
 • Zoom Digital 3x digital
 • Comunicare bidirectionala
 • Rezistenta la apa IP66 ( pentru exterior )
 • Rotire automata din aplicatie
 • IR-CUT pentru imagine clara
 • Detectare miscare
 • Inregistrare in cloud si pe card pana la 128GB
 • Compatibil Android/iOS

Descriere : Camera de supraveghere rotativa wifi, SENZOR / supraveghere IP PTZ, night vision

Camera de supraveghere Sricam SH039B Plus SriHome reprezintă un avanpost tehnologic avansat pentru securitatea locuinței. Concepută pentru a oferi o supraveghere extensivă și de înaltă calitate, această cameră exterior rotativă este dotată cu funcții inovatoare, adaptate nevoilor contemporane de securitate.

Datorită designului său modern și compact, camera de 2MP se integrează armonios în orice decor exterior, oferind în același timp un nivel de supraveghere UltraHD de neegalat.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale camerei Sricam SH039B Plus SriHome este rezoluția sa impresionantă de 5MP UltraHD 4K.

Această caracteristică asigură imagini de o claritate și o acuratețe vizuală extraordinare. Indiferent de condițiile de iluminare sau de vreme, camera captează detalii fine și culori vii, oferind o imagine fidelă a tot ceea ce se întâmplă în jurul locuinței.

Această rezoluție înaltă este esențială nu doar pentru a observa și înregistra activități suspecte, ci și pentru a identifica persoanele și obiectele cu precizie.

Rezoluție 5MP UltraHD 4K: Imagini de ÎnalRezoluție camera supraveghere IP de 5MP UltraHD 4K: Imagini de Înaltă Calitatetă Calitate

Calitatea imaginii oferită de camera Sricam SH039B Plus SriHome este de neegalat în categoria sa. Rezoluția de 5MP UltraHD 4K asigură imagini clare și detaliate, un avantaj major în cazul în care aceste înregistrări trebuie folosite pentru identificarea persoanelor sau pentru furnizarea de dovezi în cazul unor incidente.

Această calitate superioară a imaginii este susținută de tehnologia avansată a camerei, care include un senzor de imagine de înaltă performanță și o lentilă precisă.

În plus, camera beneficiază de un algoritm avansat de procesare a imaginii care optimizează calitatea vizuală, reducând zgomotul digital și îmbunătățind claritatea chiar și în condiții de iluminare scăzută.

Prin urmare, camera Sricam SH039B Plus SriHome nu este doar un instrument de supraveghere, ci și o garanție a liniștii și securității, oferind imagini de înaltă calitate care pot fi cruciale în protejarea locuinței și a celor dragi.

Camera de supraveghere primește recenzii pozitive pentru calitatea sa zi/noapte, conectivitate rapidă și fiabilitate. Utilizatorii sunt mulțumiți de raportul preț-calitate și recomandă produsul. Instalarea ușoară și comunicarea eficientă cu vânzătorul sunt aspecte apreciate. În ansamblu, o opțiune excelentă pentru securitatea locuinței.

2

Camera supraveghere exterior rotativa este o necesitate ?Da, dacă țineți cont de :

Importanța Securității pentru Locuințe

În lumea de astăzi, siguranța locuinței a devenit o prioritate esențială pentru fiecare gospodărie.

Fie că este vorba despre protejarea familiei, a bunurilor personale sau pur și simplu pentru a avea un sentiment de siguranță, implementarea unui sistem de supraveghere eficient este mai mult decât o necesitate – este o investiție în liniștea noastră mentală.

Cu creșterea incidentelor de furturi, vandalism și alte infracțiuni, camera de supraveghere nu mai este un lux, ci o cerință fundamentală pentru orice locuință modernă.

Prin monitorizarea continuă, aceste camere oferă nu doar o modalitate de descurajare a infractorilor, dar și un mijloc eficient de a înregistra evenimentele, fiind un aliat valoros în cazul incidentelor neplăcute.

Avantajele unei Camere de Supraveghere Exterior Rotative

Optarea pentru o cameră de supraveghere exterior rotativă, cum este modelul Sricam SH039B Plus SriHome, vine cu o serie de avantaje semnificative. În primul rând, capacitatea de rotire PTZ îi conferă camerei 5MP cu conexiune wi-fi un câmp vizual extins, eliminând punctele oarbe și oferind o acoperire panoramică a perimetrului locuinței.

Aceasta este esențială pentru o supraveghere cuprinzătoare și eficientă cu o rezoluție de câteva mp, asigurată de o camera de supraveghere smart.

Un alt avantaj major al acestui tip de cameră este rezoluția impresionantă de 5MP UltraHD 4K, care asigură imagini de o claritate excepțională, atât ziua cât și noaptea.

Astfel, detaliile sunt mereu vizibile, iar identificarea persoanelor și a obiectelor devine mult mai simplă cu o camera de supraveghere ip. Mai mult decât atât, cu ajutorul viziunii nocturne color și a iluminatului cu LED-uri, camera poate capta imagini clare chiar și în condiții de iluminare scăzută, asigurând o supraveghere eficientă indiferent de ora din zi sau din noapte.

În concluzie, alegerea unei camere de supraveghere exterior rotative precum modelul Sricam SH039B Plus SriHome reprezintă un pas esențial în asigurarea securității locuinței.

Cu funcționalități avansate, aceasta oferă nu doar securitate, dar și confortul de a ști că locuința și cei dragi sunt mereu sub supraveghere atentă.

3

Vedere de Noapte Color și IluminareVederea de noapte color este una dintre caracteristicile definitorii ale camerei Sricam SH039B Plus SriHome

Tehnologia night vision color

Oferă o calitate excepțională a imaginii chiar și în condiții de iluminare scăzută.

Acest avans tehnologic îmbunătățește semnificativ funcționalitatea camerei de supraveghere de 2MP, extinzându-i capacitatea de monitorizare și pe timp de noapte cu rezoluție HD 1080p.

Datorită acestei tehnologii, camera nu se limitează la imagini monocrome tipice viziunii nocturne, ci captează imagini color vii, facilitând recunoașterea detaliilor și identificarea obiectelor sau persoanelor.

Această capacitate de a reda imagini color pe timp de noapte este vitală în situații de securitate, deoarece oferă informații vizuale mult mai detaliate decât înregistrările în alb-negru.

De exemplu, recunoașterea culorii unui vehicul sau a îmbrăcămintei unei persoane poate fi crucială în investigații sau pentru identificarea rapidă a unei amenințări potențiale.

Ledurile cu Lumina Alba și Sistemul IR

Camera Sricam SH039B Plus SriHome este echipată cu un sistem de iluminare sofisticat, care include atât leduri cu lumină albă, cât și un sistem IR (infraroșu), pentru a maximiza eficiența vederii nocturne.

Ledurile cu lumină albă sunt activate automat în condiții de iluminare scăzută, furnizând o sursă de lumină suplimentară care permite camerei să captureze imagini color chiar și noaptea.

Aceasta nu doar îmbunătățește calitatea imaginii la rezoluție Full HD, dar servește și ca un factor de descurajare pentru potențialii intruși.

Pe de altă parte, sistemul IR al acestei camere de supraveghere ip este esențial pentru supravegherea în condiții de întuneric total.

Ledurile IR emit o lumină invizibilă pentru ochiul uman, dar detectabilă de camera de supraveghere, permițându-i să capteze imagini clare chiar și în absența oricărei surse de lumină vizibilă.

Combinând aceste două sisteme, camera Sricam SH039B Plus SriHome oferă o flexibilitate remarcabilă și o eficiență sporită în monitorizarea nocturnă, asigurând că niciun detaliu nu scapă neobservat, indiferent de condițiile de iluminare.


Citește articolul despre „Iluminarea unei camere de supraveghere„.


4

Sisteme de Alarmă și DetecțieUn aspect inovator al camerei Sricam SH039B Plus SriHome este sistemul său de alarmă integrat

Alarma cu Leduri Rosii-Albastre

Aceasta utilizează leduri roșii-albastre pentru a alerta și descuraja potențiali intruși.

Această funcție de supraveghere video a camerei Sricam SH039B Plus SriHome este proiectată nu doar pentru a atrage atenția în cazul unei încălcări a securității, dar și pentru a oferi un răspuns vizual imediat și eficient.

În momentul detectării unei mișcări suspecte, ledurile roșii-albastre se activează automat, generând o lumină intermitentă care poate descuraja intrușii și poate alerta locatarii sau vecinii.

Această funcție de alarmă este un avantaj suplimentar semnificativ, deoarece oferă o măsură de prevenție activă, în contrast cu camerele tradiționale de supraveghere care înregistrează pasiv evenimentele.

Prin urmare, camera Sricam SH039B Plus SriHome nu doar monitorizează, dar acționează și în scopul prevenirii incidentelor nedorite.

Detectarea Mișcării: Securitate Avansată

O altă caracteristică cheie a camerei Sricam SH039B Plus SriHome este sistemul său avansat de detectare a mișcării. Funcția PTZ permite camerei de 5MP să identifice și să înregistreze orice mișcare neobișnuită în zona supravegheată, chiar și cu rezoluție 4K.

Sensibilitatea și parametrii de detectare pot fi ajustați, permițând utilizatorilor să personalizeze nivelul de supraveghere conform nevoilor specifice.

Când sistemul de detectare a mișcării identifică o activitate suspectă, utilizatorii primesc notificări în timp real pe dispozitivele lor mobile, prin intermediul aplicației dedicate. Această alertă rapidă este esențială pentru a permite proprietarilor să reacționeze prompt în situații de urgență.

Mai mult, înregistrările generate de detectarea mișcării sunt stocate automat, fie pe cardul microSD, fie în cloud, asigurând că dovezile sunt păstrate în siguranță pentru o eventuală examinare ulterioară.

Prin urmare, combinația de alarmă vizuală cu leduri roșii-albastre și detectarea avansată a mișcării transformă camera Sricam SH039B Plus SriHome într-un dispozitiv de securitate robust și proactiv, ideal pentru protejarea eficientă a oricărei locuințe.

5

Opțiuni de Stocare și Înregistrare

Înregistrare pe Card MicroSD și Cloud

Una dintre cele mai importante caracteristici ale unei camere de supraveghere wi-fi este capacitatea de a stoca și arhiva înregistrările. Camera Sricam SH039B Plus SriHome oferă două opțiuni de înregistrare și stocare flexibile și sigure: pe card microSD și în cloud.

Stocarea pe card microSD în această cameră ip wireless permite salvarea locală a înregistrările de supraveghere video direct în camera.

Acest lucru oferă un acces rapid și ușor la înregistrări, fără a depinde de o conexiune la internet, oferind astfel o rezoluție constantă de 4K, Camera suportă carduri microSD cu o capacitate de până la 128GB, oferind astfel un spațiu generos pentru stocarea de lungă durată a înregistrărilor video.

Această opțiune este ideală pentru cei care preferă controlul direct asupra datelor lor, asigurând că înregistrările sunt accesibile chiar și în cazul unei conexiuni la internet instabile.

Pe de altă parte, înregistrarea în cloud oferă un nivel suplimentar de siguranță și accesibilitate. Prin această metodă, înregistrările sunt încărcate și stocate pe servere securizate, accesibile de oriunde prin intermediul internetului.

Rezoluția UltraHD 4K a acestei camere de supraveghere wireless asigură protecția datelor împotriva pierderilor fizice și facilitează accesul de la distanță la înregistrări, fiind o soluție ideală pentru cei care sunt frecvent departe de casă.

Zoom Digital 3x pentru Detalii Clarificate

Camera Sricam SH039B Plus SriHome este echipată și cu un zoom digital 3x, o funcție care permite utilizatorilor să se apropie de detalii fără a compromite calitatea imaginii. Acest zoom digital este deosebit de util pentru examinarea atentă a obiectelor sau persoanelor îndepărtate, oferind posibilitatea de a clarifica detalii care altfel ar fi fost greu de distins.

Utilizarea zoomului digital 3x poate fi un instrument valoros în diverse scenarii, de la identificarea unui număr de înmatriculare de pe un vehicul la observarea trăsăturilor faciale ale unei persoane. Această capacitate de mărire a imaginii menține claritatea și acuratețea, asigurând că detaliile critice nu sunt pierdute.

În concluzie, combinația de opțiuni de stocare flexibile și zoom digital 3x face din camera Sricam SH039B Plus SriHome o soluție de supraveghere exterior completă și adaptabilă, care răspunde nevoilor variate de securitate ale utilizatorilor săi.

6

Comunicare Bidirecțională și Rezistență la Apă

Beneficiile Comunicării Bidirecționale

Camera Sricam SH039B Plus SriHome nu este doar un instrument de supraveghere, ci și un mijloc de comunicare bidirecțională.

Aceasta permite utilizatorilor nu doar să audă ce se întâmplă în zona monitorizată, dar și să comunice direct prin intermediul camerei. Această funcție este extrem de utilă în numeroase situații, cum ar fi atunci când trebuie să vorbiți cu vizitatorii la ușă sau să alertați un intrus că este supravegheat.

Comunicarea bidirecțională adaugă un nivel suplimentar de interactivitate și control, transformând camera de supraveghere într-un dispozitiv mult mai versatil.

Rezistența la Apă IP66: Ideală pentru Exterior

Concepută pentru utilizare în exterior, camera de supraveghere ip Sricam SH039B Plus SriHome este echipată cu o carcasă rezistentă la apă, clasificată IP66.

Aceasta înseamnă că camera de supraveghere ip este protejată împotriva pătrunderii prafului și poate rezista la jeturi puternice de apă din orice direcție.

Această caracteristică asigură funcționarea optimă a camerei în diverse condiții meteorologice, de la ploi torențiale la ninsori grele, oferind fiabilitate și durabilitate în orice mediu exterior.

7

Aplicații și funcții suplimentare

Flexibilitatea Rotirii Automate

Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale camerei Sricam SH039B Plus SriHome este capacitatea sa de a se roti automat. Aceasta poate fi controlată și orientată prin aplicație, oferind utilizatorilor posibilitatea de a schimba unghiul de vizualizare după necesitate.

Rotirea automată permite o acoperire vizuală extinsă, asigurând că nu există unghiuri moarte și că întregul perimetru este supravegheat eficient.

Aplicație User-Friendly pentru Gestionare Ușoară

Camera vine însoțită de o aplicație intuitivă și ușor de utilizat, care simplifică procesul de configurare și gestionare a camerei.

Prin intermediul aplicatiei, utilizatorii pot vizualiza imagini în timp real, pot roti camera de supraveghere wireless, pot regla setările și pot accesa înregistrările stocate.

Designul user-friendly al aplicației face ca utilizarea camerei să fie accesibilă chiar și pentru cei fără cunoștințe tehnice avansate.

8

Conectivitatea și compatibilitate

Compatibilitate cu Android/iOS

Camera Sricam SH039B Plus SriHome este compatibilă cu cele mai populare sisteme de operare pentru dispozitive mobile, Android și iOS.

Aceasta asigură că majoritatea utilizatorilor pot controla și accesa camera de pe smartphone-urile sau tabletele lor fără probleme.

Conectare Telefon/PC

Un alt avantaj major este capacitatea de conectare rapidă cu telefoanele mobile și PC-urile. Aceasta permite utilizatorilor să configureze și să acceseze camera cu ușurință, fie că se află acasă sau la distanță.

Conectivitatea rapidă și fiabilă este esențială pentru monitorizarea eficientă și pentru a răspunde rapid la orice situații de securitate care pot apărea.

9

Review-uri și Testimoniale ale Utilizatorilor

Experiențe și Recenzii Pozitive ale Clienților

Camera Sricam SH039B Plus SriHome, cu rezoluție 4K, a primit numeroase recenzii pozitive de la clienți, care laudă calitatea imaginilor, fiabilitatea și ușurința de utilizare prin aplicație.

Mulți utilizatori au subliniat satisfacția lor cu privire la calitatea de noapte a camerei și capacitatea de a detecta și înregistra mișcarea eficient.

Raportul Excelent Preț-Calitate

Un aspect consistent evidențiat în recenziile utilizatorilor este raportul excelent calitate-5MP al camerei UltraHD Sricam SH039B Plus SriHome de supraveghere wireless.

Clienții apreciază că pot beneficia de caracteristici avansate de securitate la un preț accesibil, făcând această cameră o opțiune atrăgătoare pentru o gamă largă de utilizatori.

10

Montarea și Suportul Tehnic

Procesul de Instalare Simplificat

Unul dintre aspectele apreciate ale camerei Sricam SH039B Plus SriHome este procesul său de instalare simplificat. Proiectată pentru a fi ușor de montat și configurat, camera vine cu un set de instrucțiuni clare, permițând chiar și utilizatorilor fără experiență tehnică să o instaleze rapid.

Fie că este montată pe un perete, un tavan sau altă suprafață, camera poate fi fixată în poziția dorită cu efort minim.

În plus, conectivitatea wireless reduce nevoia de cablare complicată, facilitând un setup curat și eficient.

Suport și Asistență pentru Utilizatori

Sricam oferă suport și asistență de înaltă calitate pentru utilizatorii camerei SH039B Plus SriHome. Echipa de suport tehnic este disponibilă pentru a răspunde întrebărilor și pentru a oferi asistență în cazul oricăror probleme tehnice sau întrebări legate de funcționarea camerei.

Acest nivel de asistență asigură că utilizatorii pot beneficia la maximum de toate caracteristicile camerei, în timp ce le oferă liniștea că asistența este mereu la îndemână în caz de necesitate.

11

Argumente pentru Alegerea Camerei Sricam SH039B Plus SriHome

De ce să Alegi Această Cameră de Supraveghere?

Camera de supraveghere ip Sricam SH039B Plus SriHome se distinge printr-o serie de caracteristici care o fac o alegere excelentă pentru orice locuință.

De la rezoluția sa 5MP, care asigură imagini 4K de înaltă calitate, la funcțiile de viziune nocturnă color și comunicație bidirecțională, această cameră oferă o soluție completă de supraveghere.

Flexibilitatea opțiunilor de stocare, capacitatea de rotire (PTZ) și controlul ușor prin conectarea telefonului sunt alte motive importante care justifică alegerea acestui model de camera ip wireless.

Beneficiile Unice în Securitatea Locuinței

Siguranța și securitatea locuinței sunt esențiale, iar camera Sricam SH039B Plus SriHome răspunde acestor nevoi cu tehnologie avansată și funcționalități adaptabile.

Capacitatea sa de a detecta mișcare cu ajutorul unui senzor, alarma cu leduri roșii-albastre și rezistența la apă IP66 sunt doar câteva dintre caracteristicile care contribuie la oferirea unei securități de neegalat de către aceasta camera de supraveghere ip.

Adăugând la acestea ușurința instalării și suportul tehnic disponibil, este clar de ce această cameră este o alegere excelentă pentru orice gospodărie.

12

Întrebări Frecvente

Răspunsuri la cele mai comune intrebări

 1. Care sunt cele mai bune camere de supraveghere? Cele mai bune camere de supraveghere sunt acelea care combină calitatea înaltă a imaginii, fiabilitatea, funcții avansate precum viziunea nocturnă color și comunicația bidirecțională, și ușurința de instalare și utilizare. De exemplu, camera Sricam SH039B Plus SriHome este o alegere excelentă datorită rezoluției sale UltraHD 5MP, funcțiilor de rotire și detectare a mișcării, și rezistenței la condiții meteorologice dificile.
 2. Cât timp înregistrează camera de supraveghere ip wifi cu un card SD? Timpul de înregistrare depinde de capacitatea cardului SD și de setările de înregistrare ale camerei. De exemplu, un card de 128GB poate stoca ore întregi de înregistrare video la rezoluție înaltă. Camera Sricam SH039B Plus permite reglarea rezoluției și a lungimii clipurilor video pentru o gestionare eficientă a spațiului de stocare.
 3. Cauți camere pentru supraveghere audio-video? Dacă căutați camere pentru supraveghere audio-video, este important să alegeți modele care oferă atât înregistrare video de înaltă calitate, cât și captură audio clară. Camera Sricam SH039B Plus SriHome, de exemplu, are capacitatea de a înregistra sunetul și de a permite comunicarea bidirecțională.
 4. Ce aspecte să urmăriți în alegerea unei camere de supraveghere rotative sau a unei camere de supraveghere ip? La alegerea unei camere de supraveghere rotative, verificați unghiul de rotație, calitatea imaginii, posibilitatea de zoom, funcțiile de viziune nocturnă și opțiunile de conectivitate. De asemenea, este important să aveți în vedere ușurința de control prin aplicație pentru camera de supraveghere smart.
 5. Prin ce se disting camerele de supraveghere rotative? Camerele de supraveghere rotative și camerele de supraveghere ip se disting prin capacitatea lor de a oferi o acoperire vizuală extinsă, eliminând unghiurile moarte. Acestea permit utilizatorilor să schimbe unghiul de vizualizare, oferind astfel o supraveghere mai cuprinzătoare decât camerele fixe.

Informații Suplimentare pentru Cumpărători

Pentru cumpărătorii interesați de achiziționarea unei camere de supraveghere, este esențial să se informeze despre caracteristicile și specificațiile tehnice ale diferitelor modele disponibile pe piață.

Luând în considerare aspecte precum rezoluția video, capacitatea de stocare, rezistența la condiții exterioare și ușurința de utilizare, clienții se pot asigura că aleg camera de supraveghere cea mai potrivită pentru nevoile lor.

De asemenea, este recomandat să citească recenziile și să consulte părerile altor utilizatori pentru a obține o perspectivă reală asupra performanței și fiabilității diferitelor modele.

Concluzie: Investiția în Securitatea Ta

Rezumatul Beneficiilor

Investiția într-o cameră de supraveghere UltraHD 4K de calitate, precum Sricam SH039B Plus SriHome, reprezintă un pas esențial în asigurarea securității personale și a locuinței.

Având în vedere beneficiile sale numeroase – de la rezoluția UltraHD 5MP, viziunea nocturnă color, și comunicația bidirecțională, până la rezistența la apă IP66 și capacitatea de rotire și control prin aplicație – această cameră se dovedește a fi nu doar un instrument de monitorizare, ci și un mijloc eficient de descurajare a intrușilor și de reacție rapidă în situații de urgență.

 Achiziție camera supraveghere exterior rotativa

Pentru cei care își doresc o soluție de supraveghere video avansată, fiabilă și ușor de utilizat, camera de supraveghere ip wifi Sricam SH039B Plus SriHome este o alegere excelentă.

Cu funcționalitățile sale moderne, oferă liniște și siguranță, asigurând că locuința și cei dragi sunt mereu sub protecție.

Dacă doriți să faceți un pas important în securizarea spațiului personal, vă încurajăm să luați în considerare această cameră de supraveghere, care combină tehnologie de ultimă oră cu ușurință și eficiență în utilizare.

Este timpul să investiți în securitatea dumneavoastră, alegând Sricam SH039B Plus SriHome pentru o pace a minții garantată.

Bogdan Pop
Bogdan Pop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *