Descoperă Sricam SH039B Plus SriHome, camera ip wireless exterior rotativă 5MP ideală pentru supraveghere video a locuinței tale.

Cu rezoluție UltraHD 4K, viziune nocturnă color, detectare mișcare, și conectare ușoară la telefon/PC, această cameră oferă siguranță și liniște. Află mai multe despre funcțiile sale avansate și cum să protejezi eficient casa ta.


1

Camera IP și PTZ pentru supraveghere rotativa exterior, night vision color, senzor de miscare, rezistenta la apamodel : SRICAM PLUS SRIHOME 

Cea mai cumpărată pe Emag
 • Rezolutie 5MP UltraHD 4K
 • Vedere pe intuneric color atunci cand sunt aprinse ledurile cu lumina alba!
 • 2 leduri lumina, 4 leduri IR, inclusiv 2 leduri cu lumina rosie-albastra pentru alarma, sunt integrate în această cameră de supraveghere wireless
 • Inregistrare card microSD
 • Zoom Digital 3x digital
 • Comunicare bidirectionala
 • Rezistenta la apa IP66 ( pentru exterior )
 • Rotire automata din aplicatie
 • IR-CUT pentru imagine clara
 • Detectare miscare
 • Inregistrare in cloud si pe card pana la 128GB
 • Compatibil Android/iOS

SriHome SH039B Pro ip wireless: O soluție completă de supraveghere exterior

Camera Sricam SH039B Plus SriHome este o cameră IP wireless pentru exterior, versatilă și de înaltă performanță. Concepută pentru supravegherea locuinței, oferă un set robust de caracteristici, fiind potrivită pentru monitorizarea spațiilor interioare și exterioare.

Caracteristici și Specificații:

 • Rezoluție și Calitatea Imaginii: Camera oferă o rezoluție de 3MP Full HD, asigurând imagini clare și detaliate. Este echipată cu LED-uri de lumină albă pentru viziune de noapte color, îmbunătățind vizibilitatea în condiții de lumină scăzută.
 • Zoom și Rotație: Include capacități de zoom digital pentru vizualizări apropiate și rotație automată controlată prin aplicație, oferind o vedere cuprinzătoare a împrejurimilor.
 • Rezistență la Apă: Cu un rating IP66, este bine protejată împotriva apei și elementelor meteorologice, fiind ideală pentru utilizare în exterior.
 • Comunicare Bidirecțională: Camera suportă comunicare bidirecțională, permițând utilizatorilor să asculte și să vorbească prin intermediul dispozitivului, fiind utilă pentru interacționarea cu vizitatorii sau pentru a descuraja intrușii.
 • Senzor de Mișcare și Alarmă: Dispune de tehnologie de detecție a mișcării și un sistem de alarmă, care poate notifica utilizatorii pe telefoanele lor în timp real despre orice activitate suspectă.
 • Stocare și Compatibilitate: Compatibilă cu sistemele Android și iOS, oferă opțiuni flexibile de stocare, inclusiv stocare în cloud și suport pentru carduri SD de până la 128GB.
 • Ușurință în Configurare și Utilizare: Utilizatorii raportează că camera este ușor de configurat cu un semnal stabil. De asemenea, suportă actualizări ușoare de software direct din aplicație, care este prietenoasă și intuitivă.

Experiența Utilizatorilor și Evaluări:

 • Instalare și Configurare: Majoritatea utilizatorilor găsesc procesul de instalare rapid și simplu, cu o aplicație ușor de folosit care ajută la configurare.
 • Performanță: Camera este lăudată pentru claritatea imaginii și performanța fiabilă. Caracteristicile viziunii de noapte color și detecției mișcării sunt deosebit de apreciate.
 • Conectivitate și Accesibilitate: Utilizatorii apreciază ușurința de a accesa camera de la distanță și conexiunea stabilă pe care o menține.
 • Satisfacția Clienților: Produsul a primit feedback pozitiv pentru calitatea și funcționalitatea sa. Utilizatorii laudă practicitatea sa pentru utilizare atât în interior cât și în exterior și găsesc caracteristica de comunicare bidirecțională foarte utilă.

Pro:

 • Calitate excelentă a imaginii, atât în timpul zilei cât și noaptea.
 • Design durabil și rezistent la intemperii, potrivit pentru utilizare în exterior.
 • Aplicație ușor de utilizat și proces simplu de configurare.
 • Detecție eficientă a mișcării și sistem de alarmă.
 • Raport calitate-preț bun cu caracteristici de înaltă calitate.

Contra:

 • Nu au fost identificate dezavantaje semnificative de către utilizatori.

Concluzie

Camera Sricam SH039B Plus SriHome este o cameră de supraveghere extrem de eficientă și fiabilă, oferind un set complet de caracteristici pentru securitatea locuinței. Combinația sa de imagini de înaltă calitate, construcție durabilă și operare ușor de utilizat o face o alegere excelentă pentru cei care doresc să îmbunătățească securitatea casei lor. Feedback-ul pozitiv copleșitor al utilizatorilor și lipsa unor dezavantaje semnificative o fac o alegere lăudabilă pentru nevoile de supraveghere atât în interior cât și în exterior.

DETALII TEHNICE CAMERE DE SUPRAVEGHERE ȘI CAMERE IP WI-FI

Ce este o camera supraveghere video wireless?

Camerele de supraveghere wireless sunt sisteme de monitorizare video care transmit semnalul video și, uneori, audio, fără a avea nevoie de conexiuni cablate tradiționale. Acestea sunt utilizate pentru supravegherea și securitatea spațiilor interioare și exterioare. Iată câteva aspecte cheie despre camerele de supraveghere wireless:

 1. Transmisie Wireless: Principalul avantaj al acestor camere este că transmit semnalul video și audio prin rețele wireless, cum ar fi Wi-Fi. Acest lucru reduce nevoia de cabluri extinse și facilitează instalarea în locații diverse.
 2. Flexibilitate în Plasare: Fiind wireless, aceste camere pot fi plasate aproape oriunde în raza de acțiune a rețelei wireless. Acest lucru le face ideale pentru locații unde traseul cablurilor ar fi dificil sau nepractic.
 3. Acces la Distanță: Multe camere wireless permit utilizatorilor să vizualizeze transmisiile live prin intermediul internetului, folosind smartphone-uri, tablete sau computere. Aceasta înseamnă că poți monitoriza locuința sau afacerea de oriunde te-ai afla.
 4. Calitatea Imaginii și Caracteristici Adiționale: Multe modele oferă calitate înaltă a imaginii, inclusiv rezoluție HD sau 4K. De asemenea, pot include funcții precum viziune nocturnă, detectare a mișcării, zoom digital și comunicare bidirecțională.
 5. Stocare a Datelor: Înregistrările pot fi stocate fie în cloud, fie pe dispozitive locale cum ar fi carduri SD. Stocarea în cloud oferă acces ușor la înregistrări de oriunde, în timp ce stocarea locală oferă un grad mai mare de securitate și control.
 6. Securitatea Datelor: Deși oferă multă flexibilitate, camerele wireless necesită protecții adecvate pentru a preveni accesul neautorizat la transmisiunile lor. Este important să asiguri că rețeaua wireless este securizată și să actualizezi regulat software-ul camerei.
 7. Utilizare Diversificată: Aceste camere sunt utilizate într-o varietate de scopuri, de la monitorizarea locuinței pentru securitate, la supravegherea copiilor sau animalelor de companie, până la monitorizarea activităților comerciale.

În esență, camerele de supraveghere wireless sunt o soluție modernă și flexibilă pentru nevoile de securitate și monitorizare, oferind utilizatorilor acces ușor și o varietate de funcții utile.

Ce tipuri de camere de supraveghere exista?

Există mai multe tipuri de camere de supraveghere, fiecare cu caracteristici și utilizări specifice. Alegerea tipului potrivit depinde de nevoile de securitate, mediul de instalare și funcționalitățile dorite. Iată o prezentare a principalelor tipuri de camere de supraveghere:

 1. Camere de Supraveghere Wireless: Așa cum am discutat anterior, aceste camere transmit datele video și audio prin rețele wireless, eliminând necesitatea cablurilor. Sunt flexibile și ușor de instalat.
 2. Camere cu Fir (Wired): Aceste camere sunt conectate prin cabluri la un sistem de înregistrare. Oferă o conexiune stabilă și sunt adesea utilizate în sistemele de securitate mai complexe.
 3. Camere IP (Internet Protocol): Transmit datele prin rețele IP, permițând accesul la distanță prin internet. Pot fi wireless sau cu fir și sunt populare datorită ușurinței de acces și control de la distanță.
 4. Camere Analogice: Sunt tipul tradițional de camere de supraveghere, care transmit semnalul video printr-un cablu coaxial la un DVR (Digital Video Recorder). Sunt mai puțin costisitoare, dar oferă o calitate a imaginii inferioară comparativ cu camerele IP.
 5. Camere Dome: Au un design discret, fiind adesea instalate în tavan. Camerele de supraveghere interior sunt populare în magazine, birouri și alte spații publice. Unele modele sunt echipate cu rotație PTZ (Pan, Tilt, Zoom) pentru o acoperire mai largă.
 6. Camere Bullet: Au o formă alungită, similară cu un glonț, și sunt adesea utilizate pentru supravegherea exteriorului. Sunt vizibile și pot descuraja potențialii intruși.
 7. Camere PTZ (Pan, Tilt, Zoom): Oferă utilizatorului capacitatea de a controla direcția și zoom-ul camerei. Sunt ideale pentru monitorizarea unei zone mari și pentru urmărirea obiectivelor specifice.
 8. Camere de Supraveghere cu Viziune Nocturnă: Echipate cu infraroșu sau alte tehnologii pentru a capta imagini în condiții de lumină scăzută sau întuneric complet.
 9. Camere Clandestine (Spy Cameras): Sunt foarte mici și concepute pentru a fi discrete. Sunt utilizate în situații unde supravegherea nu trebuie să fie evidentă.
 10. Camere Termice: Detectează căldura emisă de obiecte și sunt folosite în condiții de vizibilitate scăzută sau pentru detectarea diferențelor de temperatură.
 11. Camere 360 Grade: Oferă o vizualizare panoramică și sunt utile în spații mari unde este necesară o acoperire amplă.

Fiecare tip de cameră de supraveghere are avantajele și limitările sale, iar alegerea potrivită depinde de cerințele specifice de securitate și monitorizare.

Care sunt beneficiile unei camere WiFi de supraveghere ? 

 1. are avansată a mișcării.
 2. Securitate Îmbunătățită: Posibilitatea de a monitoriza în timp real și de a primi alerte contribuie la un sentiment crescut de securitate și liniște sufletească.
 3. Integrare cu Alte Dispozitive Smart: Camerele WiFi se pot integra adesea cu alte dispozitive inteligente din casă, creând un ecosistem de securitate conectat și automatizat.
 4. Actualizări de Software și Întreținere Ușoară: Actualizările de software pot fi efectuate wireless, asigurând că camera rămâne protejată împotriva vulnerabilităților de securitate și beneficiază de cele mai recente funcționalități.
 5. Cost-Eficiență: În comparație cu sistemele tradiționale de supraveghere cu fir, camerele WiFi pot fi mai accesibile, în special în cazul în care necesități un număr mic de camere.

În concluzie, camerele WiFi de supraveghere oferă o combinație atractivă de ușurință în instalare, accesibilitate, calitate a imaginii, funcționalități avansate și flexibilitate, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru o varietate de nevoi de supraveghere.

Ce rol are functia PTZ?

Funcția PTZ (Pan, Tilt, Zoom) în camerele de supraveghere este o caracteristică avansată care oferă utilizatorilor capacitatea de a controla mișcarea și focalizarea camerei. Această funcție permite camerei să se rotească (pan), să se încline (tilt) și să facă zoom (zoom) pentru a obține un unghi mai bun sau pentru a se concentra pe anumite detalii. Rolul principal al funcției PTZ este de a mări acoperirea și eficacitatea sistemului de supraveghere:

 1. Acoperire Extinsă: Prin rotație (pan) și înclinare (tilt), camera poate acoperi o zonă mult mai mare decât o cameră fixă. Acest lucru este util în spații mari, unde o singură cameră PTZ poate face treaba mai multor camere fixe.
 2. Urmărirea Obiectivelor: Funcția PTZ permite utilizatorilor să urmărească și să mărească (zoom) pe obiecte sau persoane în mișcare. Acest lucru este deosebit de util în situații de securitate, unde urmărirea unui suspect sau a unui vehicul poate fi esențială.
 3. Detalii Clare: Capacitatea de zoom ajută la obținerea unor imagini mai detaliate, ceea ce poate fi crucial pentru identificarea persoanelor sau pentru observarea unor detalii importante într-o scenă de supraveghere.
 4. Flexibilitate în Monitorizare: Utilizatorii pot controla manual camera PTZ sau pot seta modele și puncte presetate pentru monitorizarea automată a anumitor zone. Aceasta oferă o flexibilitate mare în modul în care este monitorizată o zonă.
 5. Reacție Rapidă: În cazul detectării unei activități suspecte, camera PTZ poate fi imediat orientată către zona respectivă pentru o examinare mai atentă.
 6. Integrare cu Sisteme de Analiză Video: Multe camere PTZ pot fi integrate cu software de analiză video pentru a detecta automat mișcarea și a urmări automat obiectivele detectate.
 7. Utilă pentru Ocupații Diverse: Funcția PTZ este valoroasă în diverse scenarii – de la monitorizarea traficului și a evenimentelor publice până la supravegherea proprietăților comerciale și industriale.

În concluzie, funcția PTZ adaugă un nivel semnificativ de control, flexibilitate și acoperire în sistemele de supraveghere video, permițând utilizatorilor să obțină o viziune mai cuprinzătoare și mai detaliată a zonei monitorizate.

Cum se monteaza camera de supraveghere ?

Cum configurezi camera supraveghere IP Wireless ?

Ce specificatii trebuie sa iau in considerare cand doresc sa achizitionez o camera supraveghere wireless ?

Concluzia despre camera Sricam SH039B Plus SriHome evidențiază că este o opțiune robustă și versatilă pentru nevoile de supraveghere, oferind o serie de caracteristici avansate. Când dorești să achiziționezi o cameră de supraveghere, iată câteva specificații și caracteristici esențiale de luat în considerare, ilustrate prin calitățile camerei Sricam SH039B Plus SriHome:

 1. Rezoluție Video: Asigură-te că camera are o rezoluție suficient de mare pentru a oferi imagini clare. Sricam SH039B Plus oferă rezoluție 3MP Full HD, asigurând imagini detaliate și clare.
 2. Viziune Nocturnă: Este important ca camera să ofere viziune nocturnă de calitate pentru a captura imagini clare și în condiții de lumină scăzută. Modelul Sricam include LED-uri de lumină albă pentru viziune de noapte color.
 3. Capacități PTZ (Pan, Tilt, Zoom): Dacă ai nevoie de acoperire largă și capacitatea de a urmări obiectivele, caută o cameră cu funcții PTZ, asemenea Sricam SH039B Plus.
 4. Conectivitate Wireless sau Cu Fir: Decide dacă preferi o cameră wireless pentru flexibilitate și instalare ușoară sau una cu fir pentru o conexiune mai stabilă. Camera Sricam este wireless, oferindu-ți mobilitate și ușurință în instalare.
 5. Rezistența la Intemperii: Pentru utilizare în exterior, este crucial ca camera să aibă un rating adecvat de rezistență la apă și condiții meteorologice, cum ar fi IP66 pentru modelul Sricam.
 6. Opțiuni de Stocare: Verifică dacă camera suportă stocare în cloud și/sau locală (cum ar fi pe card SD), pentru flexibilitate în gestionarea înregistrărilor.
 7. Compatibilitatea cu Sistemele de Operare: Asigură-te că camera este compatibilă cu dispozitivele tale, fie că sunt Android sau iOS, așa cum este Sricam SH039B Plus.
 8. Funcționalități Adiționale: Caută funcții suplimentare care pot fi importante pentru tine, cum ar fi detectarea mișcării, alertele în timp real, comunicarea bidirecțională sau integrarea cu alte dispozitive inteligente.
 9. Ușurința de Configurare și Utilizare: Este important ca sistemul să fie ușor de instalat și să aibă o interfață prietenoasă și intuitivă.
 10. Raportul Calitate-Preț: În cele din urmă, evaluează calitatea și caracteristicile camerei în raport cu prețul său, pentru a te asigura că obții cea mai bună valoare pentru investiția ta.

Prin urmare, Sricam SH039B Plus SriHome pare să fie o alegere solidă, având în vedere aceste specificații. Cu toate acestea, este important să echilibrezi nevoile specifice și bugetul tău cu caracteristicile oferite de diferite modele disponibile pe piață.

Bogdan Pop
Bogdan Pop

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *