Kit camere de supraveghere wifi exterior

Camerele de supraveghere WiFi exterioare sunt dispozitive de înregistrare video. Acestea care pot fi instalate în exteriorul unei locații pentru a monitoriza spațiul din jur. Camerele sunt conectate la un router Wi-Fi și pot fi accesate de la distanță prin intermediul unei conexiuni la internet.

Kit camere de supraveghere wireless
kit camere supraveghere wifi
Prețuri de la 200 de lei

Poate fi o alegere bună pentru oamenii care doresc să monitorizeze o anumită locație de la distanță prin internet. Aceste camere sunt ușor de instalat. Nu necesită instalarea unui cablu Ethernet pentru a fi conectate la un sistem de înregistrare. Nu necesită cunoștințe avansate de IT.

Kit camere de supraveghere wireless
Conectare Wireless

Alte avantaje ale camerelor de supraveghere WiFi pot include:

  1. Acces facil la imagini înregistrate
    • Camerele de supraveghere WiFi pot fi accesate de la distanță prin internet. Astfel puteți vizualiza imagini înregistrate de la orice locație.
  2. Flexibilitate în instalare
    • Camerele de supraveghere WiFi pot fi instalate în orice locație care are acces la o rețea Wi-Fi. Nu este nevoie să instalați un cablu Ethernet.
  3. Alertă în timp real
    • Unele camere de supraveghere WiFi pot trimite alerte în timp real. Prin intermediul unei aplicații pentru smartphone sau prin e-mail primiți o notificare dacă sunt detectate mișcări sau alte activități suspecte.

Deși camerele de supraveghere WiFi sunt convenabile și ușor de instalat, rețelele Wi-Fi pot fi mai instabile. Ele pot suferi întreruperi din cauza interferențelor electromagnetice sau a distanței mari dintre router și camera de supraveghere.

Cea mai bună cameră de supraveghere wireless de exterior

Nu există „cea mai bună” cameră de supraveghere. Aceasta îți recomand să o alegi pe baza nevoilor locuinței tale. Ține cont de specificațiile anterioare și de principalele caracteristici de care să ți cont: calitatea imaginii, iluminarea, conectivitatea, instalarea. Deseori, titlul „CEA MAI BUNĂ … ” dorește să îți vândă un produs printr-un marketing agresiv și uneori lipsit de fair play.

Deci, ține cont de caracteristici și încadrează-te în bugetul propus. Un exemplu de cea mai bună cameră permite următoarea formulare :

„Camera oferă o rezoluție HD de 1080p, performanță de noapte bună, confecționată pentru a rezista intemperiilor și conectivitate Wi-Fi pe care o poți controla de pe smartphone sau tableta. Camera are, de asemenea, o baterie reîncărcabilă, ceea ce înseamnă că poate fi instalată în orice locație fără să fie nevoie să fie conectată la o sursă de curent. De asemenea, camera poate fi programată pentru a trimite alerte pe smartphone când detectează mișcare și poate fi programată să înregistreze.”

„Această cameră are o rezoluție HD de 1080p, ceea ce înseamnă că poate capta imagini clare și detaliate. De asemenea, are noapte viziune cu un rază de 30 de metri, ceea ce înseamnă că poate detecta chiar și în condiții de lumină scăzută. Are, de asemenea, detectare de mișcare avansată, ceea ce înseamnă că nu numai că poate detecta mișcarea, dar poate face diferența între o persoană și un animal sau un obiect. De asemenea, înregistrează video în șapte zile, ceea ce înseamnă că veți avea întotdeauna acces la materialul video. În plus, poate fi controlat prin aplicația de pe telefonul mobil și are un cip de securitate și criptare.”

safeblog
safeblog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *