Vezi topul nostru și alege opțiunea ideală care monitorizează eficient și previne incidentele nedorite.

Ce conține acest articol

Descoperă care sunt cele mai bune camere supraveghere exterior pentru a asigura securitatea și protecția proprietății tale.

CELE MAI BUNE CAMERE SUPRAVEGHERE EXTERIOR PTZ, WIFI,  CAMERA DE SUPRAVEGHERE IP SECURITY CAMERA, ACUMULATOR

1

Camera supraveghere exterior 5 MP WIFI Sricam SH039B Plus SriHomeExterior, UltraHD 4K, Conectare Telefon / PC, Night Vision Color, Alarma, Auto Tracking, Rezistenta la Apa, alb

 • Rezolutie 5MP UltraHD 4K
 • Vedere pe intuneric color atunci cand sunt aprinse ledurile cu lumina alba!
 • 2 leduri lumina ,4 leduri IR , 2 leduri cu lumina rosie-albastra pentru alarma!
 • Inregistrare card microSD
 • Zoom Digital 3x digital
 • Comunicare bidirectionala
 • Rezistenta la apa IP66 ( pentru exterior )
 • Rotire automata din aplicatie
 • IR-CUT pentru imagine clara
 • Detectare miscare
 • Inregistrare in cloud si pe card pana la 128GB
 • Compatibil Android/iOS

Camera de supraveghere primește recenzii pozitive pentru calitatea sa zi/noapte, conectivitate rapidă și fiabilitate. Utilizatorii sunt mulțumiți de raportul preț-calitate și recomandă produsul. Instalarea ușoară și comunicarea eficientă cu vânzătorul sunt aspecte apreciate. În ansamblu, o opțiune excelentă pentru securitatea locuinței.


2

Camera supraveghere Hikvision STARLIGHT FULL HD, IR 80m, lentila 3.6mmVizualizare nocturnă , funcționează cu DVR

AtuTech.ro
 • Camera cu senzor FULL HD 
 • Unghi de vizualizare – 79.1°
 • Vizualizare nocturna pana la 80m
 • Lentila fixa 3.6 mm
 • Starlight
 • Functioneaza cu DVR HDTVI
 • Carcasa de metal

Hikvision STARLIGHT, varianta mai ieftină cu rezoluție Full HD este o alegere accesibilă, în timp ce prima variantă Sricam, cu rezoluție de 5 MP, aduce o calitate superioară a imaginii, dar și un preț mai mare.


3

Camera de supraveghere exterior rotativa Smarty S20 Pro High-Vision cu panou solar 3MP, 2K,3MP, 2K, baterie reincarcabila, Nightvision Color, Functie rotire, Comunicare bidirectionala, aplicatie mobila, Alerte in timp real SmartMotion, 4x Zoom, rezistenta apa IP66, Negru

Camere de supraveghere disponibile pe Emag.ro cu livrare
 rapida.
 • Detectie miscare
 • Zoom 4x
 • Panou solar inclus
 • Comunicare bidirectionala
 • Vedere nocturna cu infrarosu
 • Rezistenta la apa
 • Fara fir
 • Incarcare solara
 • Alerte in timp real
 • Vedere de noapte color 2K
 • Rotire si inclinare din aplicatie
 • Rezistenta la conditii dure

Camera supraveghere exterior wifi Smarty S20 Pro High-Vision cu panou solar, rezoluție 2K, vedere nocturnă color și comunicare bidirecțională oferă o soluție completă și convenabilă pentru supravegherea eficientă a mediului exterior.


4

Kit camere supraveghere exterior  5mp cu înregistrare SAFER4 camere, 5 MP, IR 80m, DVR 4 canale, HDD 2 TB

AtuTech.ro
 • Kit complet
 • 4 camere 5MP
 • Iluminare nocturna cu IR 80m
 • Instalare simpla si rapida
 • DVR de 4 canale
 • Vizualizare de pe mobil
 • Accesorii si HDD 2TB incluse

Kitul complet cu 4 camere de 5MP, iluminare nocturnă la 80m, DVR de 4 canale, acces facil de pe telefonul mobil și accesoriile necesare, inclusiv un HDD de 2TB, este soluția perfectă pentru o supraveghere eficientă și ușor de instalat în locuința ta.


5

Cele mai accesibile kituri complete de supraveghere8 camere, 2 MP, IR 20-80m, XVR/DVR 8 canale, HDD, accesorii

Soluții complete de kituri cu 8 camere de 2MP, iluminare nocturnă de la 20m la 80m, XVR/DVR de 8 canale, acces facil de pe telefonul mobil și accesoriile necesare, inclusiv HDD ., este Este o soluția perfectă pentru o supraveghere eficientă și ușor de instalat în locuința ta.


De ce sunt necesare camerele de supraveghere video exterior?

Top 5 camere supraveghere exterior

Camerele de supraveghere video exterior sunt esențiale pentru securitatea locuinței sau a afacerii tale. Ele oferă posibilitatea de a monitoriza și înregistra activitățile din jurul casei sau clădirii tale, oferind o senzație de siguranță atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

TOP 5 CAMERE DE SUPRAVEGHERE EXTERIOR : CAMERE HIKVISION , DAHUA, KITURI CAMERE SUPRAVEGHERE VIDEO CU INREGISTRARE  

CARE SUNT FUNCȚIILE ESENȚIALE ALE UNEI CAMERE DE SUPRAVEGHERE DE EXTERIOR ?

1

Camera supraveghere video wireless exterior 5MP WIFI Sricam Plus SriHome, Night VisionExterior, UltraHD 4K, Conectare Telefon / PC, Night Vision Color, Alarma, Auto Tracking, Rezistenta la Apa, alb

 1. Rezoluție UltraHD 5MP: Imagini de înaltă calitate cu detalii clare. Dacă nu ști ”Câți megapixeli sa alegi ” citește articolul
 2. Viziune Nocturnă Color: Imagini color în condiții de iluminare scăzută.
 3. Detectare Automată a Persoanelor: Alerte în timp real pentru persoane, evitând alarmele false.
 4. Rezistență la Apă IP66: Potrivită pentru montare în exterior, rezistentă la apă și praf.
 5. Comunicare Bidirecțională: Comunicați cu persoanele din zona monitorizată.
 6. Rotire Automată: Rotirea camerei din aplicație pentru a acoperi o zonă mai largă.
 7. Stocare pe Card MicroSD și NVR: Opțiuni de stocare flexibile.
 8. Zoom Digital 3x: Mărirea imaginii fără a pierde detalii.
 9. Aplicație Profesională: Gestionare ușoară și acces la imagini de la distanță.

2

Camera de supraveghere Hikvision STARLIGHT exterior FULL HD, IR 80m, lentila 3.6mm

 1. Rezoluție FULL HD 1080p: Camera furnizează imagini de înaltă calitate, cu detalii clare.
 2. Viziune Nocturnă Avansată: LED-urile infraroșu permit înregistrarea de imagini clare pe timp de noapte sau în condiții de iluminare redusă pe o distanță de până la 80 de metri.
 3. Tehnologie Smart IR: Funcția Smart IR ajustează automat intensitatea luminii emise de LED-urile infraroșu în funcție de condițiile de iluminare, pentru imagini uniform iluminate.
 4. Compatibilitate 4 în 1: Această cameră este compatibilă cu DVR-uri ce folosesc tehnologiile Turbo HD, HDCVI, AHD și analogic, oferind flexibilitate în conectivitate.
 5. Meniu OSD: Camera dispune de un meniu OSD ce permite ajustarea setărilor de imagine în funcție de preferințe, inclusiv balansul de alb, compensarea luminii de fundal și controlul AGC.
 6. Reductor de Zgomot DNR: Funcția DNR elimină zgomotul din imaginile capturate pe timp de noapte sau în condiții de iluminare redusă, asigurând imagini clare.
 7. Carcasă Durabilă: Camera are o carcasă solidă din metal și este rezistentă la condiții meteo nefavorabile, funcționând în intervalul de temperaturi extreme de la -40°C la +60°C. Aceasta este protejată împotriva ploii, vântului și prafului, având un indice de protecție IP67.
 8. Garantie 24 luni: Produsul beneficiază de o perioadă de garanție extinsă de 24 de luni.

Pe care să o aleg, HIKVISION sau SRICAM ?

Ambele camere au prețuri similare. Dacă nu poți decide pe baza rezoluției sau funcțiilor specifice, pe care să o alegi, iată câteva detalii esențiale pe care le poți lua în considerare pentru a face o alegere mai informată:

 1. Scopul Utilizării: Gândește-te la ce scop vei folosi camera. Dacă dorești să acoperi o zonă mare și să obții imagini clare pe timp de noapte, Hikvision DS-2CE16D8T-IT5F cu viziune nocturnă extinsă poate fi alegerea potrivită. Dacă ai nevoie de o rezoluție mai mare pentru detalii fine, Sricam SH039B cu rezoluție 5MP poate fi o opțiune.
 2. Durabilitate: Dacă locația în care plănuiești să instalezi camera este expusă la condiții meteo nefavorabile, cum ar fi ploaie sau temperaturi extreme, atunci camera rezistentă la apă și cu carcasă de metal, precum Hikvision DS-2CE16D8T-IT5F, ar putea fi preferabilă.
 3. Garanție: Verifică durata garanției oferite de producător. Hikvision DS-2CE16D8T-IT5F vine cu o garanție extinsă de 24 de luni, ceea ce poate adăuga un nivel suplimentar de încredere în calitatea și durabilitatea camerei.
 4. Conectivitate: Analizează cum dorești să te conectezi la camera de supraveghere. Dacă preferi o conexiune wireless Wi-Fi, atunci Sricam SH039B ar putea fi alegerea potrivită. Dacă deja ai un DVR HDTVI sau dorești o conexiune cu fir, Hikvision DS-2CE16D8T-IT5F este compatibil.
 5. Caracteristici Specifice: Analizează dacă ai nevoie de funcții specifice, cum ar fi Zoom Digital sau Meniu OSD pentru reglajul setărilor de imagine. Alege camera supraveghere video care oferă funcționalitățile care satisfac cel mai bine cerințele tale.

3

Cameră de supraveghere pentru exterior rotativa IP Smarty S20 Pro High-Vision cu panou solar3MP, 2K, baterie reincarcabila, Nightvision Color, Functie rotire, Comunicare bidirectionala, aplicatie mobila, Alerte in timp real SmartMotion, 4x Zoom, rezistenta apa IP66, Negru

Protecție Avansată cu Alimentare Solară și Vizualizare Color Nocturnă

Camera supraveghere exterior rotativa Smarty S20 Pro High-Vision cu panou solar

Camera IP cu rezoluție de 3MP (2K) pentru un sistem de supraveghere eficient: Oferă imagini clare și detaliate, astfel încât să nu pierzi niciun detaliu important.

Alimentare cu Energie Solară și Baterie Reincarcabilă de 7800mAh:

Asigură funcționarea continuă, chiar și în zilele mai puțin însorite, eliminând nevoia de cabluri sau surse de alimentare constante.

Vizualizare Nocturnă Color cu Proiectoare Infrarosu

Datorită tehnologiei avansate, poți vedea în mod clar și color chiar și în condiții de lumină redusă sau întuneric total.

Funcție de Rotație și Inclinare din Aplicație

Poți controla direcția camerei direct din aplicația mobilă, asigurându-te că nu ratezi niciun unghi important al perimetrului supravegheat.

Detectare Rapidă PIR cu Notificări Instantanee în Aplicație

Camera detectează automat mișcarea umană și trimite alerte imediate pe telefonul tău mobil, eliminând alarmele false cauzate de ploaie sau insecte.

Comunicare Bidirecțională

Poți comunica cu cei din zona supravegheată prin intermediul difuzorului camerei, astfel încât să poți vorbi cu cei dragi sau să descurajezi persoanele nedorite.

Stocare pe Card MicroSD (max. 128 GB): Cameră dispune de capacitate de înregistrare locală pentru a stoca până la 128 GB de înregistrări video.

Rezistență la Apă și Condiții Meteo Nefavorabile (IP66)

Poate funcționa fără probleme în condiții de temperaturi extreme, ploi, vânt sau praf.

Camera de exterior HIKVISION, SRICAM sau SMARTY S20 PRO HIGH-VISION ?

 • Smarty S20 Pro High-Vision oferă un avantaj semnificativ în ceea ce privește alimentarea cu energie solară și capacitatea de rotire și inclinare din aplicație, ceea ce îl face potrivit pentru locațiile fără alimentare electrică și pentru o acoperire mai mare a zonei de supraveghere. Are însă un preț de achiziție mai mare.
 • Sricam SH039B are o rezoluție mai mare de 5MP și poate fi o alegere bună dacă dorești să capturezi detalii fine, dar trebuie să iei în considerare și sursa de alimentare.
 • Hikvision DS-2CE16D8T-IT5F oferă o rezoluție FULL HD și o viziune nocturnă extinsă, dar are nevoie de o sursă de alimentare tradițională.

Cum să alegi cel mai potrivit kit de camere de supraveghere video exterior?

Atunci când selectezi un kit de camere de supraveghere video, este important să iei în considerare caracteristicile de bază și necesitățile specifice ale mediului în care vor fi instalate.

Un kit complet ar trebui să includă camere rezistente la intemperii, recorder video, cabluri și accesoriile necesare pentru instalare.


Întrebări frecvente

Supravegherea video exterior oferă o gamă largă de avantaje, printre care se numără monitorizarea constantă a perimetrului, prevenirea infracțiunilor, furnizarea de dovezi în cazul unor incidente, și creșterea sentimentului de securitate al locuitorilor sau angajaților.

Atunci când alegi o cameră de supraveghere video pentru exterior, este important să iei în considerare rezoluția, gradul de protecție împotriva factorilor externi, capacitățile de înregistrare și modul de conectare.

Caracteristicile esențiale care îmbunătățesc performanța camerei de supraveghere video exterior includ rezoluția înaltă, tehnologia IR pentru vizibilitate nocturnă și conectivitatea wireless sau prin cablu.

Pe piața de camere de supraveghere video exterior, brandurile precum Dahua și Hikvision se remarcă prin performanță și fiabilitate.

Rezoluția și calitatea imaginii sunt esențiale pentru identificarea clară a detaliilor înregistrate, ceea ce poate fi cruciale în investigația incidentelor.

La instalare, trebuie să te asiguri că poziționarea camerei acoperă întreaga zonă de interes, iar cablurile sunt protejate împotriva deteriorării și a accesului neautorizat.

Tehnologia IR permite camerei să captureze imagini clare și detaliate în condiții de lumină scăzută sau întuneric complet.

O rezoluție mai mare înseamnă imagini mai clare și posibilitatea de a amplifica anumite zone pentru identificare detaliată.

Tehnologia IP oferă posibilitatea de a accesa și gestiona înregistrările de la distanță, în timp ce asigură o transmisie sigură a datelor în rețea.

Camerele wireless sunt mai ușor de instalat și pot oferi flexibilitate în ceea ce privește plasarea acestora, fără necesitatea de cabluri vizibile.

Capacitatea de vizualizare nocturnă este esențială pentru a asigura monitorizarea continuă a perimetrului în condiții de lumină scăzută sau întuneric complet.

Există mai multe caracteristici importante pe care trebuie să le luați în considerare. Atunci când căutați o cameră de supraveghere bună urmăriți:

 1. Rezoluție
  • Asigurați-vă că camera are o rezoluție mare, astfel încât să puteți vedea clar imagini înregistrate.
 2. Unghi de vizualizare
  • Asigurați-vă că camera are un unghi de vizualizare larg. Astfel încât să puteți acoperi o zonă mai mare din jurul proprietății.
 3. Noapte
  • Verificați dacă camera are o funcție de filmare nocturnă, astfel încât să puteți vedea clar în întuneric.
 4. Impermeabil
  • Dacă camera este instalată în exterior, asigurați-vă că este etanșă și poate rezista la intemperii.
 5. Conectivitate
  • Verificați dacă camera poate fi conectată la rețeaua dvs. prin Wi-Fi sau prin intermediul unui cablu de rețea.
 6. Caracteristici suplimentare
  • Verificați dacă camera are caracteristici suplimentare. Detecția mișcării, alertă vocală sau notificări în timp real prin intermediul unei aplicații pe telefon.
 7. Preț
  • Asigurați-vă că înțelegeți bugetul dvs. Alegeți o cameră care se potrivește nevoilor dvs. fără a face un compromis la calitate.

Pot conecta camere supraveghere exterior direct la un monitor/televizor?

Da, în general, puteți conecta camerele de supraveghere direct la un monitor sau televizor. Aceasta pentru a vizualiza în timp real imagini de la camere. Există mai multe modalități de a face acest lucru.

Una dintre modalități este să utilizați un receiver HDMI pentru a conecta camera la un monitor sau televizor care are un port HDMI. Puteți, de asemenea, să utilizați un receiver VGA pentru a conecta camera la un monitor sau televizor care are un port VGA.

O altă modalitate este să utilizați un DVR (Digital Video Recorder) pentru a înregistra și afișa imagini de la camere. Un DVR poate fi conectat la camere prin intermediul cablurilor. Poate fi conectat la un monitor sau televizor prin intermediul unui port HDMI sau VGA.

Ce inseamna infrarosu (IR) la camere supraveghere exterior?

Infrarosu (IR) este o tehnologie folosită în camerele de supraveghere pentru a oferi vizibilitate în întuneric. Camerele de supraveghere IR emit un fascicul de lumină infraroșie (nevăzută de ochiul uman) pentru a ilumina zonele întunecate și pentru a permite camerei să capteze imagini clare în condiții de lumină redusă sau chiar întuneric total.

Unul dintre avantajele utilizării tehnologiei IR în camerele de supraveghere este că acestea pot functiona în mod discret, deoarece luminile infraroșii sunt invizibile pentru oameni. De asemenea, tehnologia IR poate ajuta la îmbunătățirea calității imaginilor în condiții de lumină redusă, astfel încât să puteți vedea clar activitatea din jurul proprietății dvs. indiferent de oră.


CONCLUZIE

În concluzie, dacă vă preocupați de securitatea casei sau a afacerii dvs., aceste cinci opțiuni de camere de supraveghere vă oferă soluții variate pentru nevoile dvs. Fie că va uitați după rezoluții superioare, funcționalități avansate sau o combinație a acestora la prețuri diferite, fiecare dintre aceste camere aduce avantaje distincte.

Indiferent de alegerea făcută, investiția într-o cameră de supraveghere de calitate este esențială pentru a vă asigura liniștea și siguranța.

Așadar, analizați cu atenție caracteristicile și cerințele dvs. când alegeți un sistem de supraveghere. specifice înainte de a lua decizia finală pentru a vă asigura că alegeți cea mai potrivită cameră de supraveghere pentru situația dvs.


 

Bogdan Pop
Bogdan Pop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *